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  • Source: Journal of the Brazilian Chemical Society. Unidade: IQ

    Subjects: RADICAIS LIVRES, PROTEÍNAS

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    • ABNT

      PAVIANI, Veronica et al. Ditryptophan cross-links as novel products of protein oxidation. Journal of the Brazilian Chemical Society, v. 29, n. 5, p. 925-933, 2018Tradução . . Disponível em: http://jbcs.sbq.org.br/imagebank/pdf/2017-0459RV_IUPAC.pdf. Acesso em: 12 maio 2024.
    • APA

      Paviani, V., Galdino, G. T., Prazeres, J. N. dos, Queiroz, R. F., & Augusto, O. (2018). Ditryptophan cross-links as novel products of protein oxidation. Journal of the Brazilian Chemical Society, 29( 5), 925-933. Recuperado de http://jbcs.sbq.org.br/imagebank/pdf/2017-0459RV_IUPAC.pdf
    • NLM

      Paviani V, Galdino GT, Prazeres JN dos, Queiroz RF, Augusto O. Ditryptophan cross-links as novel products of protein oxidation [Internet]. Journal of the Brazilian Chemical Society. 2018 ; 29( 5): 925-933.[citado 2024 maio 12 ] Available from: http://jbcs.sbq.org.br/imagebank/pdf/2017-0459RV_IUPAC.pdf
    • Vancouver

      Paviani V, Galdino GT, Prazeres JN dos, Queiroz RF, Augusto O. Ditryptophan cross-links as novel products of protein oxidation [Internet]. Journal of the Brazilian Chemical Society. 2018 ; 29( 5): 925-933.[citado 2024 maio 12 ] Available from: http://jbcs.sbq.org.br/imagebank/pdf/2017-0459RV_IUPAC.pdf
  • Source: Anais. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira para o Progresso da Ciência/SBPC. Unidade: IQ

    Subjects: RADICAIS LIVRES, OXIDAÇÃO

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    • ABNT

      GALDINO, Gabriel Tiago e PRAZERES, Janaina Nicanuzia dos e AUGUSTO, Ohara. Caracterização completa de ligações cruzadas de ditriptofano. 2018, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira para o Progresso da Ciência/SBPC, 2018. Disponível em: http://www.sbpcnet.org.br/livro/70ra/trabalhos/resumos/2630_1725314e5eb6ad57bd7f7f8663ea37501.pdf. Acesso em: 12 maio 2024.
    • APA

      Galdino, G. T., Prazeres, J. N. dos, & Augusto, O. (2018). Caracterização completa de ligações cruzadas de ditriptofano. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira para o Progresso da Ciência/SBPC. Recuperado de http://www.sbpcnet.org.br/livro/70ra/trabalhos/resumos/2630_1725314e5eb6ad57bd7f7f8663ea37501.pdf
    • NLM

      Galdino GT, Prazeres JN dos, Augusto O. Caracterização completa de ligações cruzadas de ditriptofano [Internet]. Anais. 2018 ;[citado 2024 maio 12 ] Available from: http://www.sbpcnet.org.br/livro/70ra/trabalhos/resumos/2630_1725314e5eb6ad57bd7f7f8663ea37501.pdf
    • Vancouver

      Galdino GT, Prazeres JN dos, Augusto O. Caracterização completa de ligações cruzadas de ditriptofano [Internet]. Anais. 2018 ;[citado 2024 maio 12 ] Available from: http://www.sbpcnet.org.br/livro/70ra/trabalhos/resumos/2630_1725314e5eb6ad57bd7f7f8663ea37501.pdf
  • Source: Free Radical Biology and Medicine. Conference titles: Biennial Meeting of the Society for Free Radical Research International/SFRRI. Unidades: IQ, IB

    Subjects: PEROXIDASE, ANTIOXIDANTES, BIOQUÍMICA, RADICAIS LIVRES

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    • ABNT

      TRUZZI, Daniela Ramos et al. Bicarbonate increases peroxiredoxin 1 susceptibility to hyperoxidation. Free Radical Biology and Medicine. New York: Instituto de Química, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.freeradbiomed.2018.04.125. Acesso em: 12 maio 2024. , 2018
    • APA

      Truzzi, D. R., Coelho, F. R., Paviani, V., Alves, S. V., Netto, L. E. S., & Augusto, O. (2018). Bicarbonate increases peroxiredoxin 1 susceptibility to hyperoxidation. Free Radical Biology and Medicine. New York: Instituto de Química, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.freeradbiomed.2018.04.125
    • NLM

      Truzzi DR, Coelho FR, Paviani V, Alves SV, Netto LES, Augusto O. Bicarbonate increases peroxiredoxin 1 susceptibility to hyperoxidation [Internet]. Free Radical Biology and Medicine. 2018 ; 120 S37.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.freeradbiomed.2018.04.125
    • Vancouver

      Truzzi DR, Coelho FR, Paviani V, Alves SV, Netto LES, Augusto O. Bicarbonate increases peroxiredoxin 1 susceptibility to hyperoxidation [Internet]. Free Radical Biology and Medicine. 2018 ; 120 S37.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.freeradbiomed.2018.04.125
  • Source: Free Radical Biology and Medicine. Unidade: IQ

    Subjects: INFLAMAÇÃO, NEUTRÓFILOS, RADICAIS LIVRES

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    • ABNT

      QUEIROZ, Raphael Ferreira et al. Nitroxides attenuate carrageenan-induced inflammation in rat paws by reducing neutrophil infiltration and the resulting myeloperoxidase-mediated damage. Free Radical Biology and Medicine, v. 53, n. 10, p. 1942-1953, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.freeradbiomed.2012.09.001. Acesso em: 12 maio 2024.
    • APA

      Queiroz, R. F., Jordão, A. K., Cunha, A. C., Ferreira, V. F., Brigagao, M. R. P. L., Malvezzi, A., et al. (2012). Nitroxides attenuate carrageenan-induced inflammation in rat paws by reducing neutrophil infiltration and the resulting myeloperoxidase-mediated damage. Free Radical Biology and Medicine, 53( 10), 1942-1953. doi:10.1016/j.freeradbiomed.2012.09.001
    • NLM

      Queiroz RF, Jordão AK, Cunha AC, Ferreira VF, Brigagao MRPL, Malvezzi A, Amaral AT do, Augusto O. Nitroxides attenuate carrageenan-induced inflammation in rat paws by reducing neutrophil infiltration and the resulting myeloperoxidase-mediated damage [Internet]. Free Radical Biology and Medicine. 2012 ; 53( 10): 1942-1953.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.freeradbiomed.2012.09.001
    • Vancouver

      Queiroz RF, Jordão AK, Cunha AC, Ferreira VF, Brigagao MRPL, Malvezzi A, Amaral AT do, Augusto O. Nitroxides attenuate carrageenan-induced inflammation in rat paws by reducing neutrophil infiltration and the resulting myeloperoxidase-mediated damage [Internet]. Free Radical Biology and Medicine. 2012 ; 53( 10): 1942-1953.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.freeradbiomed.2012.09.001

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